Духовне читання

Категорії розділу

Дитяча сторінка [1]
Тема дня [33]
Новини парафії [11]

Форма входу

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наша візитка

Код візитки

НАШЕ ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 96

Прогноз погоди

Головна » Новини парафії

Шановний отець Павло!

Щиросердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Нехай цей день буде для Вас дійсно радісним, святковим, наповнений Божою ласкою і теплом. Нехай Ваш Ангел Вас оберігає на всякий час, хоронить від усього злого і допомагає у добрих ділах.

В день ангела Павла ми з Вами радієм
І сердечно бажаєм, щоб збулись Ваші мрії.
Щоб щастя пливло із роси і води,
Щоб жити у світі й не знати біди!
Щоб Ваше здоров’я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже Вас від біди повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня з Вами буде.

Парафіяни, братство, сестринство, хор Михайлівського храму; учні і вчителі Недільної школи.

Категорія: Новини парафії | Переглядів: 1083 | Додав: Lexandr | Дата: 12.07.2013 | Коментарі (0)

12 липня — день пам'яті апостолів Петра і Павла. Святий Петро (до хрещення — Симон) — брат апостола Андрія Первозванного. Спочатку він жив звичайним життям, разом із братом рибалив. Але настав день, коли Андрій Первозванний, який першим почув заклик Ісуса Христа, привів до Сина Божого і Петра. І Петро став одним з перших дванадцятьох апостолів Господа. Під час своїх мандрів Ісус якось запитав учнів, за кого люди його визнають і за кого визнають його учні. Відповіді були різні, але жодна з них не була близькою до істини. І лише учень Петро сказав: «Ти — Христос, Син Бога живого». Христос сказав у відповідь: «Блаженний ти, Симоне, бо не тіло і кров тобі оце виявили, але мій небесний Отець»

Саме йому Ісус Христос по закінченні Таємної вечері напророчив, що Петро зречеться тричі Господа ще до того, як заспівають півні. Так і сталося, як сказав Син Божий: Ісуса Христа схопили, а Петра, який назирці пішов слідом, упізнали люди. Він тричі зрікся Господа, та ще й заприсягся, що не знає Ісуса. Ці три страшні зречення були «анульовані» лише після вознесіння Ісуса Христа, який наділив Петра пастирською владою. Від цього моменту й почалася проповідницька діяльність Петра в країнах Сходу

На відміну від апостола Петра, святий Павло не був знайомий із Ісусом Христом за життя й не був у числі його перших дванадцятьох апостолів. За походженням він був із багатого римського роду, заробляв на життя тим, що виготовляв намети. Павло спочатку ненавидів перших християн, оскільки був відданий іудейській вірі, навіть брав участь в арештах християн у Єрусалимі та побитті первомученика Стефана, Одного разу він відправився в Дамаск з метою переслідування християн, але дорогою побачив чудесне світ ... Читати далі »

Категорія: Новини парафії | Переглядів: 1292 | Додав: Lexandr | Дата: 12.07.2013 | Коментарі (0)

У Михайлівському храмі с.Біличі відбулися святкові богослужіння з нагоди празника Святої Трійці. Перший день П’ятидесятниці – неділю, церква присвячує на славу Пресвятої Троїці. У цей день прихожани освятили у храмі зілля, яке допомагає при різних хворобах. Другий день – понеділок, на славу Духа Святого, від чого називається Духовним Днем. У цей день після Богослужіння настоятель храму о.Павло освятив у сестриці: Диню Ніну, Михалусь Ольгу, Панасюк Тетяну; і братчики: Митинського Олега, Зелінського Андрія, Сахарука Миколу, Касянчука Антона. Настоятель побажав їм всім міцного здоров’я, Божого благословення, наснаги і сили, які допомагають їм творити на благо храму, і «многая-многая і благая літа».

Марина Іщик

Категорія: Новини парафії | Переглядів: 750 | Додав: Lexandr | Дата: 30.06.2013 | Коментарі (0)

Категорія: Новини парафії | Переглядів: 753 | Додав: Lexandr | Дата: 08.05.2013 | Коментарі (0)

1 2 3 »

Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Наші партнери

res.160011.0.1376b8cb285f4fe2ea8361c3cfaa9348.1874466166